Afslapning og lektiehjælp

Jeg har været så heldig at have haft fri fra arbejde de seneste par dage. Når dette sker er det selvfølgeligt med at udnytte det til fulde og få lavet alle de ting der ikke har været tid til, som blandt andet gælder afslapning. Jeg valgte derfor at forkæle mig selv ved at tage ind på badeanstalten til at minde kurophold hvor jeg for alvor kunne få slappet af. Det var helt fantastisk og noget man ikke gør ofte nok. Ud over det lille spaophold havde jeg også en del småting jeg skulle ordne i huset som jeg også fik mig taget af.

Ud over at have fået slappet af og ordnet et par småting, så har jeg også hjulpet i huset, hvor Klaus har spurgt om min hjælp til en opgave i skolen. Jeg har derfor været rundt og hjælpe med at finde informationer og kilder til forskellige bøger og hjemmesider, hvor jeg blandt andet har benyttet mig flittigt af Mortens Blog som jeg før har brugt til lignende formål og som jeg også har haft kontakt med direkte, hvor jeg har fået super god hjælp.

Det er altid sjovt at lege lektiehjælper derhjemme, især når det er nogle emner som også er interessante, hvilket jeg må sige at dette er. Det er lige før jeg føler at jeg selv er kommet i skole igen så meget som jeg gør op i det.

Det har været et par gode fridage og var dejligt at koble lidt af og nyde tiden derhjemme, dog glæder jeg mig dog til at se alle kollegaerne igen meget snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *