Familiehygge med film

De seneste par dage har det rigtigt været noget kedeligt vejr. Dette er selvfølgeligt irriterende da jeg som de fleste andre bedst kan lide det når det er godt vejr. Dog har det dårlige vejr nogle fordele, nemlig at det giver en god undskyldning for at slappe af inden for og hygge sig. Dette udnyttede vi til fulde og besluttede os for at forkæle os selv med god mad, slik og en god film. Normalt er det børnene der bestemmer hvilke film vi skal se, men denne gang havde jeg dog mulighed for at få et ord indført. Jeg fik dem endeligt overtalt til at vi skulle se en af mine yndlingsfilm fra dengang jeg var ung, nemlig klassikeren E.T.

Jeg var lidt bange for om børnene ville kunne lide sådan en gammel film, men når man har scener som denne så vil det nærmest være umuligt ikke at elske den. Børnene var også super glade for filmen og de indrømmede begge to at det var mere end hvad de havde forventet af en film der er lavet mange år før de overhovedet blev født. Jeg vil dog gerne indrømme at det nok var mig der fulgte mest med i filmen. Jeg har et helt svagt hjerte for den film og har sat den et utal af gange. Denne her gang var det dog et par år siden jeg sidste havde set den og derfor var det også en hel ordinær omgang gensynsglæde jeg blev overvældet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *