På museumsture

Jeg er stor fan af kultur og historie, hvilket også afspejler sig meget på min hverdag og de ting jeg går op i ellers. En ting jeg kan lidt bedre end kultur og historie er at dele det med andre. Jeg besluttede mig derfor at tage børnene med på nogle ture ud i det kulturelle muligheder vi har i nærheden. De er heldigvis begge to delvist interesserede i kunst, kultur og historie så de var også glade for at blive inviteret.

VI var først et tur på det nye Moesgaard Museum som er lavet om for nyligt. Det er lang tid siden jeg har været derude sidst og det var helt tilbage fra før ombygningen. For dem som ikke har set det nye, så tag endeligt derud og oplevet det – det er helt fantastisk. For at få et lille indblik, så kig gerne på følgende video hvor der er filmet fra det nye, hvor man kan se hvor flot og særpræget det er udefra. Indenfor er det også helt fantastisk og i den grad turen værd.

I dag blev det så til en anden lokal seværdighed som vi dog har været på ret ofte, nemlig Aros. Jeg kan næsten ikke udtrykke nok gange hvor glad jeg er for at bo på noget så enestående som det museum er og jeg synes at det er helt fantastisk hvordan de konstant fornyer sig selv og altid har udstillinger der passer til alle aldersgrupper, hvilket jo hjælper på at jeg kan lokke børnene med ind i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *