Travlhed og boglæsning

Jeg har haft et par rigtigt hårde dage for nyligt hvor der har været ekstraordinært travlt på arbejde. Jeg kan egentlig godt lide at have travlt for så ved man at man får lavet noget, men jeg må dog denne her gang indrømme at jeg lige er udmattet nok. Det tager hårdt på kræfterne når arbejdet hele tiden presser på man samtidig har et hjem der skal passes. Dog er det blevet lidt mere stille og roligt nu og jeg har fået tid til at koble af med en god bog.

Jeg faldt for nylig over en artikel om at Vangede Billeder var blevet genudgivet og tog det som en åben mulighed for faktisk at tage mig sammen til at læse bogen. Bogen er lidt en bog der bare skal læses, men som jeg dog desværre aldrig har fået gjort. Da jeg fik fat i bogen tog det mig ikke lang tid at komme i gang med den og jeg må sige at jeg nærmest er blevet som forslugt i den. Jeg elsker når bøger har dybere meninger som der skal tænkes yderligere over, hvilket jeg må sige at Vangede Billeder i den grad har.

Det har været dejligt at komme i gang med læsningen igen og også noget jeg har savnet den seneste tid hvor jeg er kommet lidt fra det. Det er noget jeg også skal til at blive bedre til og jeg har besluttet mig for at jeg skal give den en ekstra skalle med boglæsningen i den kommende tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *