Velkommen til Stenstrop.dk

Hej alle og velkommen til min blog, Stenstrop.dk. Jeg hedder Marianne Stenstrop og er en kvinde midt i 40erne som bor i en lille by tæt på Aarhus sammen med mine to børn Klaus og Luna. Jeg har lavet denne her blog som et lille projekt for mig selv, hvor jeg vil skrive om alt muligt fra mit liv og de interesser jeg har. Jeg har et væld af forskellige interesser som jeg vil skrive om her på siden. Dette er alt lige fra mit liv med mine børn og hvad jeg ellers foretager mig i mit privatliv. Ud over min familie og mit hjem, så interesserer jeg mig meget for kunst, kultur og historie samt en masse andre ting.

dsc2211

Det er blandt andet nogle af de emner jeg vil tage op her på bloggen. Siden her er startet for at jeg kan komme ud med nogle af mine tanker og planer, både for min egen skyld som en form for dagbog, men også for dem som ønsker at følge med i mit liv, både personer jeg kender nu og ikke gør der eventuelt går op i nogle af de samme emner som jeg, og vil finde disse spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *